Produkter jag jobbar med

Hair Gear Vi säljer väldigt mycket av ett märke som heter Hair Geair, det säljs via en inköpare i Trollhättan. Är väldigt glad att jag kom i kontakt med dessa produkter som både jag och kunderna älskar. Tex. har stylingprodukterna värmeskydd, glans, är vårdande, gör att håret känns tjockare och att det är uv-skydd i alla produkter. Dom har ett schampo som är väldigt bra mot håravfall och ger en fantastisk glans och styrka till håret. Fungerar på känsliga hårbottnar. Alla dessa produkter är biodynamiska.

Forever Living Har sålt dessa produkter sedan 2001 och de som provat och använt dessa produkter är trogna återköpare, de har en nöjd-kund garanti som säger att är du inte nöjd med varan så får du lämna tillbaka den inom 3 månader och få pengarna tillbaka. Exempel på produkter: Gelly: som du kan ha när du bränt dig i solen el. på ugnen. Läker sår snabbare. Är mkt fuktgivande. Propolis: En kräm med fukt som även innehåller propolis (naturens egen antibiotica) Lip: En läppbalsam utan vatten som du även kan ha på självsprickor och insektsbett. De ovan angivna är bara några exempel, det finns mycket fler produkter.

IMG_3387

Crush – Juicy fruits & Vitamins.

Ingenting går upp mot kicken du får när förälskelsen bubblar i kroppen, som en färginjektion rakt in i själen. Väljer du rätt vitaminer är du där. En explosion av dofter och färger i en fruktsallad av melon, jordgubb, blåbär och ananas att skämma bort ditt hår med. En förälskelse som varar!

Grazettes serie Crush bygger på kärlek och känslor. De lekfulla produkterna är laddade med vitaminer, antioxidanter och hänförande dofter. Crush är enkel att förstå och rolig att jobba med. Starka värmeskydd varvas med 60-sekunders inpackningar och produkter som lockar i spännande former.

OALIA 1

Oalia.

En helt ny formula baserad på grön kemi & grön teknik. Långlivade vibranta färger som garanterar maximal skonsamhet för både hår och hårbotten. Oalia ger dig oändliga tekniska möjligheter och en personlig hårfärgning.

  • Ammoniak-fri
  • Doftfri
  • PPD-fri
  • 100% täckning
  • Uppljusning upp till 4 nyanser
  • Maximal komfort
  • 52 färgnyanser